Om oss

Dette er sjakk.info

Vi i sjakk.info er en gruppe sjakk-entusiaster, som tidligere har studert sammen. Vi har lenge hatt sjakk som vår store felles interesse og vi dannet tidlig gruppen sjakk.info. Dette for å kunne spre sjakk-informasjon til flest mulige og samtidig gjøre tilgjengelig informasjon som vi selv har brukt mye tid på å søke oss frem til. Vi har etablert videresalgsmuligheter for internasjonale sjakkbøker og generell sjakk-informasjon som vi har fått tilgang til gjennom flere år. Denne informasjonen gjøres nå rimelig og enkelt tilgjengelig for deg – her på vårt nettsted; sjakk.info.
Derfor kaller vi oss i tillegg for :: Senteret for sjakkinformasjon ::

Sjakk.info er til salgs!

Vi har nå kommet frem til at vårt firma, sjakk.info, selges. Dette på grunn av at vi ikke har mulighet eller tilstrekkelig tid til å følge opp henvendelser, salg, og teknisk utvikling på våre nettsider - vårt nettsted. Sjakk.info ble registrert i 2013, selskapet ble opprettet i 2019. Vi har i dag flere hundre registrerte kunder og interessenter, privatpersoner og bedrifter. Sjakk.info kan dokumentere i snitt over 200 unike besøkende - hver dag!
Interessert? Kontakt oss på: redaksjonen@sjakk.info for nærmere selskapsinformasjon.

Jon

Eier og entusiast

Camilla

Alltid krreativ

Irene

Vår beste spiller

Thomas

...engasjere - alltid!

Hilde

Utvikling !

Jan

Økonomi :)

Bilder av ansatte vist ovenfor er levert av vår samarbeidspartner. Bildene er ikke korrekte og gjengir ikke medarbeiderne i sjakk.info.

Hensyntatt ift. GDPR.

Følg oss

Handlekurv